Siste innlegg

Etterspørsel!

dn-etterspDigitalisering og analyse og teknologi i vinden om dagen. Jeg ble intervjuet at Dagens Næringsliv om dataanalyse og andre digitale kurs – og det er hyggelig å kunne melde at, joda, folk vil ha det og melder seg på som bare det. Her er situasjonen så langt:

 • Møtte studentene på Informatikk: Digital Økonomi og Ledelse i går. Flink og ivrig gjeng (31 har takket ja, vi hadde opprinnelig 27 plasser) med gode spørsmål og god stemning – de kommer til å sette spor etter seg i norsk teknologiverden, det er jeg sikker på. Opptakskrav
 • Ragnvald Sannes’ og mitt kurs Strategisk Forretningsutvikling og Innovasjon starter 13. september, og har vært fulltegnet siden april. Gleder meg til det, alltid masse spennende mennesker med gode ideer.
 • Analytics for Strategic Management starter sin første modul 10. oktober (andre gjennomføring av kurset, her er listen over prosjekter på det første). Blir spennende å se hvordan det ser ut med påmeldinger etterhvert – så langt ser det lovende ut.
 • Det korte kurset Digitalisering for vekst og innovasjon går fra 24-27 oktober i Antibes/Sophia Antipolis. Det kommer en mer detaljert bloggpost om dette etterhvert, men det er allerede nok påmeldte til at kurset kommer til å gå – og plass til flere. Denne gangen kommer kurset (det vil si, alle diskusjoner) til å arrangeres på norsk, slik at det kan bli et sted for å dele tanker og prosjekter mellom norske bedrifter. Hjertelig velkommen til et konfidensielt, praktisk og spennende forum for digitalisering!

Innimellom skal jeg ha noen andre kurs også (for M.Sc. og MBA), være vertskap for en stor utenlandsk bedrift som besøker Norge for å forstå digitalisering og nye energikilder innen transportbransjen, og holde noen foredrag. Men det er jo morsomt, da. Og for mye etterspørsel er jo et luksusproblem, ikke sant?

 1. Oppdragsseiling i historisk farvann Leave a reply
 2. Norsk detaljvarehandel sliter… 5 Replies
 3. Just sayin’… 1 Reply
 4. Om barneranere og politiarbeid 1 Reply
 5. Om fly og kanselleringer og journalistikk 2 Replies
 6. Om damp, digitalisering, og teknologioptimisme Leave a reply
 7. Livet i 10 km/t Leave a reply
 8. Opp og ned med oljeprisen Leave a reply
 9. Big Data i praksis – analyseprosjekter 2 Replies
 10. Talende innovasjondag Leave a reply
 11. Høstens Strategisk Forretningsutvikling og Innovasjon… 1 Reply
 12. Systemsiden av selvkjørende biler Leave a reply
 13. Kinas nye fly: C919 Leave a reply
 14. De som ikke kan la ting være som de er… 2 Replies
 15. Definovasjon: Akademiker Leave a reply
 16. Nytt familiemedlem Leave a reply
 17. Maskinlæring og akademisk rutinearbeid 1 Reply
 18. Søkertall! Leave a reply
 19. Sykkeltur langs Alnaelven 1 Reply