Om leiesykler og plattformøkonomi

Nok en kommentar på digi.no, denne gang om leiesykler – spesifikt, el-sparkesykler – og plattformøkonomi.

Et nytt innslag i bybildet er elektriske sparkesykler, som man såvidt begynte å se i fjor sommer. Nå står 10 selskaper klare til å introdusere disse som app-baserte bysykler i Oslo. Jeg regner med at det går med dem som med de fleste mikrobryggeriene – opp som en løve og ned som, vel, en haug med sykler, omtrent som i Shanghai, der jeg er nå.

(Bilde fra Wikipedia)

Som vanlig har jeg lest inn teksten som en liten minipodcast, her kommer den:

5 tanker på “Om leiesykler og plattformøkonomi

  1. Nå må folk slutte å benytte begrepet «Plattformøkonomi». Uber, Airbnb og utlei av sykler, er utleiebusinesss, hverken mer eller mindre. På samme måte som «klassisk» bilutleie fra Avis og Hertz eller et hotellrom fra Stordalen.

  2. Siden det sikkert blir flere artikler som lydopptak så ønsker jeg at du laster de opp som en podcast. Når jeg leser rssen min så er jeg på dataen og jeg hører sjelden på lyd på dataen men om det hadde vært en podcast kunne jeg lyttet til artikkelen på bussen hjem. Spørr meg gjerne om du trenger tips til hvordan.

Kommenter

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s