Tversoversk – en essaysamling

Må jeg få presentere Tversoversk, en essaysamling jeg har satt sammen av diverse norskspråklige innlegg jeg har skrevet her og andre steder, med egendesignet cover, til og med. Enklest er det vel å kjøpe den fra Bokkilden (hvis du er i USA kan du kjøpe den billigere fra Amazon, i Storbritannia fra Amazon.co.uk), men de som heller vil botanisere litt fritt finner innholdsfortegnelse med lenker nedenfor.

image

Innholdsfortegnelse:

(endel av artiklene i boken, merket med *, er oppdatert/endret i forhold til de versjonene som det er lenket til her.)

ISBN 978-0-557-04298-2.

Oppdatering 3.2: Fikk papirkopien for godkjenning idag – det viser seg at trykkeprosessen er litt forskjellig for de man bestiller direkte fra Lulu og de man bestiller gjennom bokhandel (som kommer til å være der om nogle få uker). Trykkekvaliteten på de fra bokhandel er bedre – ser og føles mindre som en laserprintet bok. Nuvel. Kun som observasjon…

9 tanker på “Tversoversk – en essaysamling

  1. Jo, forsåvidt, men jeg har egentlig tenkt å bruke denne mer som et visittkort overfor kunder og bekjente…. Gitt fraktkostnad og -tid spørs det om det blir så mye salg, uansett hvilke kvaliteter den måtte ha ellers. Men jeg er i alle fall fornøyd med omslaget.

  2. Hey hey, to salg allerede! Nå er det like før jeg kvalifiserer til biblioteksstøtte, bare jeg får den reklassifisert under «skjønnlitteratur».

  3. Jepp, det gjorde jeg. Gratispakken – ISBN fra dem, de er publishers, listet gjennom Amazon og andre.

  4. Tversoversk på Amazon

    Min essaysamling Tversoversk er nå tilgjengelig på Amazon. Det var det hele. PS: Den finnes på amazon.co.uk også……

Det er stengt for kommentarer.