2 tanker på “Stephen Berlin Johnson om ebøker

 1. Mange land i Asia (kjenner selv såvidt bare situasjonen i Kina) ligger 2-4 år foran oss markedsutvikling av e-bøker. Kindle kan ha skapt gjennombrudd i forbrukerelektronikk, men forretningsmodeller og ebokkulturen kan kanskje komme fra andre land enn USA.
  jfr eksempel 2 i
  http://www.groven.no/harald/Opphavsrett_i_Kina
  Det blir interessant å se hvilke konvensjoner innen bokkulturen som vil stå for fall. Betydningen av sidetall og litteraturreferanser vil måtte erstattes av et annet system. Bruk av URL har hatt lite hell pga mangel på persistens, kanskje blir det referanse til et søkeresultat i søkemotor(er) ?

 2. Hei
  Takk for den innsatsen du legger ned for å få vekk papiret. Det går dessverre altfor seint med e-bokutviklinga, forresten også e-avisa. Hvorfor skal f.eks. et elektronisk abonnement på Aftenposten eller Oppland Arbeiderblad koste like mye eller mer som papirutgaven?? Her på kontoret hos oss er det fortsatt noen som skriver ut all e-posten sin……
  Helsing fra Trond Nygård, Gjøvik

Det er stengt for kommentarer.