Hvem bør være redd for Tesla?

— er tittelen på et foredrag jeg skal holde (på engelsk) for EGN internasjonalt torsdag 27. mai klokken 9-10. Foredraget (som blir en uformell samtale mellom meg og administrerende direktør for EGN, Jonatan Persson) kommer til å handle om hvorfor Tesla kan utgjøre en trussel for store deler av bilbransjen – inkludert et lite dykk inn i hva den egentlige forskjellen (etter min mening) mellom Tesla og andre bilfabrikanter er.

Foredraget (og påfølgende diskusjon) er åpent for alle, du finner informasjon her og påmeldingsskjema her.

Vi sees!

3 tanker på “Hvem bør være redd for Tesla?

    • De gamle bilfabrikkene vet ikke hvordan elektronikken fungerer på elbiler, men nykommerne.som Tesla, kjenner elektronikken, men har ikke helt styring på hvordan man skrur sammen en bil uten at karroseriet har glipper og lekker vann.
      Så hvorfor ikke koble sammen den som kan montere bil med den som forstår elektronikk?

Kommenter

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s