Verdens kuleste vervepremie

top-girlriding-mobile-1[I avdelingen for ikke-faglige innlegg…] Som så mange andre nordmenn har jeg en Tesla (det er jo omtrent som å ha en Volvo stasjonsvogn her til lands) og er meget fornøyd med den. Elon Musk ble rik på Paypal og har importert endel forretningskonsepter derfra, deriblant et anbefalelsesprogram: Hvis en som allerede har en Tesla anbefaler deg (min kode er her, hint hint) får du 8000 kroner i rabatt på en ny Tesla og dessuten gratis superlading så lenge du eier bilen. Og det er jo greit å ta med seg.

Det er jo hyggelig å gi bort noe slikt, men hva får den som anbefaler noen i vervepremie? Det visste ikke jeg, men nå er det noen som har bestilt en Tesla på min anbefaling, og dermed får jeg en Tesla elektrisk lekebil. Den ser ut som en Tesla, har bagasjerom foran, lading, og tilkobling for mobiltelefon (for musikk).

Akk ja, man skulle vært 4 år igjen. Og vi som skal bli besteforeldre om noen måneder…

 

2 tanker på “Verdens kuleste vervepremie

  1. Jeg er en stor beundrer av Elon Musk, men tror du Tesla er i live om fire år? Jeg er overbevist om at de store bilfabrikkene lenge har hatt en «Tesla» på lur. De venter antagelig på at myndigtene i de store markedene som Tyskland og USA klarer å bestemme seg om avgiftspolitikken og at EV vil kunne lønne seg, for Tesla lønner seg ikke. Jeg tror at produksjonen går på halv maskin hos de store noe som foranlediger lange ventetider.
    VW, BMW og Mercedes kan lage gode elektriske biler (Tesla kjøper elektroniske styringssystemer av Mercedes) og i tillegg har de et godt utbygget forhandler/servicenett som kan håndtere store volumer.

Kommenter

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s