1 tanke på “En sånn vil jeg ha!

  1. Min trofaste Carlton begynner å dra på årene, og er i ferd med å falle fra hverandre. Lenge har jeg kikket på en verdig arvtaker, som både må være funksjonell, pen og solid. Det er mulig jeg er sær, men jeg har ennå ikke funnet en jeg vil ha.
    Züca, derimot, ser ut til å både være funksjonell og solid, men ikke fullt så pen. Helt grei å se på. Prisen skremmer heller ingen, gitt at produktet innfrir forventningene.
    Jeg tok en titt på målene. Züca måler omtrent 49 x 33 x 26 centimeter. Hvis jeg ikke tar feil, er den europeiske standarden for maksimummål på håndbagasje 56 x 45 x 25 centimeter, mens flere flyselskaper opererer med enda mindre mål. F.eks. opererer SAS og Norwegian med 55 x 40 x 23 centimeter. Züca passerer altså ikke den ene dimensjonen, uten at jeg tror det er kritisk.
    Takk for tipset om Züca!

Det er stengt for kommentarer.