2 tanker på “Verdens ferskvannsressurser

  1. Særlig med tanke på at det foregår mye forskning rundt å brukte den motsatte prosessen(blanding av ferskvann og saltvann) som en energikilde. Med det vanlige tapet av energi ved overganger, og stadig økende priser på energi, så har jeg en mistanke om at det kommer til å være mange som tørster framdeles.

  2. Jeg spår en lysende fremtid for et firma som kan patentere et genmodifisert planteslag/treslag som kan «forbrenne» CO2 i et helt annet tempo enn dagens «løsninger», og som kan brukes av nasjoner for å regulere sine egne forpliktelser i forhold til internasjonale avtaler på CO2 regulering.
    Men…nå synes jo jeg at atomdrevne påhengs- og bilmotorer også er en kjempeidé. Hva vet vel jeg. Kanskje det blir med drømmen/visjonen.

Det er stengt for kommentarer.