Digitaliseringstjenester?

En liten forespørsel til alle dere der ute (som ikke er på påskeferie, eller som tar denne når dere kommer hjem): Jeg har en haug med ikke-digitale bilder og videoer liggende, som jeg gjerne skulle ha hatt på disk. Det er papirfotografier og VHS-videoer på minikassett for det meste. Finnes det noen gode og rimelige firma som digitaliserer sånt i Norge, eller er dette noe jeg bør gjøre neste gang jeg er i USA?

(en annen sak er bøker: Jeg har 20+ kasser med ting jeg gjerne skulle hatt digitalt i stedet, men der får man vel heller vente noen år…..) 

1 tanke på “Digitaliseringstjenester?

  1. Kanskje du kan sende boekene i kontainer til India og faa dei digitalisert? Frakt kan vere utruleg billeg og du faar sikkert kjoept plass viss du kjenner nokon indiarar. Nesten sikker paa at det finst firma i India som ordnar dette. Digitalisering i Noreg vert fort dyrt og overraskande daarleg har eg mistanke om, men kanskje det finst nokon bra firma.

Det er stengt for kommentarer.