Altinn fungerer faktisk

Tid for å betale momsen – siste frist i dag. Finner naturligvis ikke innbetalingsblanketten, men skjema skal jo leveres på Altinn, så etter å har spadd meg gjennom massevis av bilag og rettet opp alle feila fra i fjor og printeren har spyttet ut et korrekt utfylt skjema, logger man seg inn på Altinn (passordet fra i fjor virker faktisk, engangspassord kommer på mobilen uten problemer), deretter fylle i skjema som ser akkurat ut som det skal, sende inn. Kvitteringen inneholder riktig bankkonto og KID-nr, dermed er det rett over til nettbanken, klippe inn detaljene, trykk på betal og ting er gjort for i år.

Total tid ca. 5 minutter. Av og til virker ting, og Altinn er faktisk aldeles utmerket. Nå gjenstår bare forenkling av reglene (for fremdeles er jeg ikke helt sikker på hva ting heter) og kanskje en senking av momsnivået?