Leilighet til leie!

(forsøker her først…..så får vi se på Finn etterhvert.)

Utsikt Colletts gate (stuen)Datter nummer 1 er i Paris i noen måneder, så hennes utmerkede toroms leilighet står tom og koster henne og oss penger. Hun er tilbake mot slutten av mai – så hvis det er noen som trenger en 48 kvm møblert leilighet på St.Hanshaugen et par måneder, med dusj og kjøkken og soverom og stue, WLAN og hyggelig innredning, vennligst send meg en mail. Leiligheten ligger i annen etasje, i Colletts gate nedover mot Iladalen, nært til allverdens kollektivtrafikk samt St. Hanshaugen, BI, Universitetet, sentrum, Grünerløkken og så videre. Ikkerøyk, naturligvis.

Prisen blir vi nok enige om.

(Fant ikke noe egentlig interiørbilde, men dette er i alle fall utsikten fra stuevinduet i fjor sommer, tatt da vi skulle lage gardinoppheng.)