Obama som Mac, Clinton som PC

Morsom analyse av barackobama.com vs. hillaryclinton.com: Obama er en Mac, Clinton en PC.

Det blir en spennede Super Tuesday. Og denne videoen sier jo litt om den entusiasmen Obama har klart å skape:

For ikke å snakke om hva den sier om interaktiv valgkamp, egenproduksjon av materiale, og den sterke følelsen av et generasjonsskifte som finnes i USA. På den annen side, som sagt: Det er langt flere PCer en Mac’er derute – og den største delen av USAs befolkning er temmelig konservativ. Skal Obama vinne dette, må ha mobilisere nye grupper som ikke tidligere har stemt eller deltatt i debatten. Det kan gå, men det kommer til å bli mye vanskeligere enn man kan få inntrykk av fra nettet.

1 tanke på “Obama som Mac, Clinton som PC

  1. En annen meget tung faktor i Democrats-politikken: I USA betaler 3000000 lærere penger for å bli beordret til å stemme på Hillary (bare de få yngste lærerne, som betaler meget dyrt for de eldre lærernes pensjonsgilde, vil stemme på Obama)… vi får se…

Det er stengt for kommentarer.