Hvorfor er ikke dette vanlig?

Staircase drawersDenne trappen, rapportert av Boingboing, er genial – og får meg til å lure på hvorfor ikke alle trapper ser slik ut. Masse lagringsplass, lett tilgjengelig, og utnytter et område som ikke blir skikkelig brukt uansett.

Litt som det spørsmålet jeg alltid har lurt på: Hvorfor i all verden tar ikke postmannen med seg post som skal sendes?

Andre spørsmål? 

5 tanker på “Hvorfor er ikke dette vanlig?

 1. Dette er virkelig et produkt, en idé noen burde ta opp her i Norge. Jeg blir helt mo i knærne når jeg se hva jeg har gått glipp av mht lagringsplass, – og jeg har bare et hus i to etasjer! Tenk hva vi kunne lagret på min arbeidsplass, – med brede trapper og 6 etasjer!
  Synd at det er så langt til Australia!

 2. På det lille norske tettsted jeg kommer fra, sendte vi ofte utgående post med postbudet. Null problem, da postbudet også tømte de små røde postkassene i boligfeltet på samme runden. Å ta med vår post var selvsagt kke noe postbudet var pålagt å gjøre. Men disse postbudene var som regel ikke av den vrange sorten.

 3. Hvis alle gode ideer og løsninger fra tidligere båt-konstruktør-verden hadde blitt tatt opp av landbaserte arkitekter, ville vi fått mange plassutnyttelses-gevinster i norske hjem. Ikke minst byleilighetene for «single» på 15 m2…
  Og noe går den veien, mens trenden på båtmarkedet er mer minimalistisk, dvs bort med alle utnyttelsesideer, og inn med rette linjer egtc.
  beviser at trender går i bølger, og at innovasjon ofte er gjenbruk av ideer fra andre områder!!

 4. Jeg vil gjerne at veivesenet skal begynne å skilte med himmelretninger, type E6N og Ring3Ø i stedet for å bruke stedsnavn som krever lokalkunnskap.
  Også kan de godt male fortauskanter eller lage striper som viser parkerings- og stoppforbud, så kunne vi kanskje slippe litt skiltjungel. I hvert fall på steder med lite snø.
  Ellers et pluss til Posten som omsider har kommet med frimerker som gjelder A eller B-post slik at jeg slipper å holde rede på hva portoen er.

Det er stengt for kommentarer.