Juksedoktor i Dagbladet

Nils Erik Volden, alternativmedisiner, er omskrevet i Dagbladet idag fordi han kjøpte seg en doktorgrad ved Hamilton University, et postordrefirma i USA. Idag bedyrer han at han har blitt lurt, og hans sjefer i Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon (der har vi virkelig en organisasjon med omdømmet i orden) sier at dette ikke er en grad han har kjøpt seg.

For meg er dette ekstra morsomt, for jeg skrev om dette i november 2004, og slo dermed Dagbladet med over to år. Jaja…

Volden er forøvrig ikke særlig interessert i å sende doktoravhandlingen sin til Dagbladet eller noen annet sted, antakelig ut fra det gamle visdomsord om at det er bedre å holde munn og la folk lure på om du er en juksemaker enn å åpne munnen og fjerne enhver tvil….

1 tanke på “Juksedoktor i Dagbladet

  1. Vel, Dagbladet skriver vel også at mannen påberoper seg en annen tvilsom doktorgrad i sosialantropologi, og en OMD – hva nå enn det er. Når han svarer at han blitt lurt så virker det mer som en vane enn et uhell.

Det er stengt for kommentarer.