Verizon-matematikk

Verzon logoBloggeren George Vaccaro fikk et problem med Internett/telefonselskapet sitt, Verizon, som ga ham en pris på 0,02 cent per Kb, for deretter å sende ham en faktura på 0,02 dollar per Kb. Det fantastiske var at han gjentatte ganger ringte inn, fikk bekreftet at prisen var 0,02 cent, hvorpå de ansatte fortsatte å si at regningen var korrekt. Som man kan høre i flere telefonsamtaler klarer de rett og slett ikke å forstå forskjellen.

Med tanke på Eiriks og mitt lille prosjekt er jo dette et glimrende eksempel, men jeg lurer på om det ikke ligger noen programmeringsmessige små detaljer bak dette også, som at de ansatte har et dataprogram de putter tallene inn i, og så tør de ikke sette spørsmålstegn ved hva som kommer ut. Uansett, morsomt er det.

Uansett, jeg skal begynne å ringe til slike steder via Skype, så kan jeg ta opp tåpelige kundesentersamtaler og poste den på YouTube jeg også. Det er jo virkelig det man bør gjøre, siden alle kundesentre man ringer til for tiden spesifiserer at samtalen kan tas opp i kontroll- og opplæringsøyemed. For Verizon burde denne i alle fall brukes til opplæring, ganske høyt opp i organisasjonen!

(Via Slashdot, tipset av Petter Karal).