Olje og kunnskap

Polyteknisk Forening, BI, og Norsk Petroleumsforening arrangerer Næringsbad på BI Nydalen tirsdag 31. oktober kl. 1800. Temaet er oljeindustriens fremtid, fokusert rundt behovet for kunnskap og hvordan det skal møtes i fremtiden. Jeg skal innlede til debatt, ved å stille utfordrende spørsmål til Helge Lund og Kristin Clemet.

Arrangementet er åpent for alle – vel møtt!

PS: Det er visst påmelding, fristen sies å ha gått ut, men det går nok bra allikevel (hils fra meg).

PSPS: Jeg har mine kandidater, men likevel: Forslag til utfordrende spørsmål mottas med takk!

2 tanker på “Olje og kunnskap

  1. Det store spørsmålet er vel om vi klarer å skaffe lokalt utviklet kompetanse til denne petroleumsindustrien, og hvor stor selvforsyningsgrad av kompetanse et samfunn som Norge egentlig trenger.
    Visjonene til en fyr ved navn Jens finner du visst her: http://www.arbeiderpartiet.no/index.gan?id=63141 Dette burde jo være fruktbar mark for livlige diskusjoner.

  2. Jeg kan ikke skryte av å ha vært spesielt politisk engasjert frem til nå, men jeg er 23 så det er kanskje fremdeles håp. Jeg skal delta på Næringsbad i morgen, og gleder meg veldig.
    Det som slår meg er: Hva skal lille Norge bidra med når vi ikke lenger har oljen? Burde vi ikke ha en aldri så liten back-up plan? Og da tenker jeg ikke nødvendigvis bare på energiressurser, men på hvordan vi skal hevde oss generelt og bidra på et internasjonalt marked?

Det er stengt for kommentarer.