Et spørsmål om pris

Når jeg tenker på VG og Dagbladet, og deres ryggesløshet når det gjelder overskrifter eller annonser, kom jeg til å huske på denne historien. Som med alle slike anekdoter, er det tvilsomt hvem som opprinnelig fortalte den – jeg har sett både Mark Twain og Winston Churchill som opphavsmenn, men de er gjerne kandidater til de fleste anekdoter. La oss si det var Churchill:

Churchill satt i en middag ved siden av en meget fornem og vakker dame, og spurte henne om hun ville gå til sengs med ham for et hundre tusen pund?
    "Ja," sa damen.
    "Hva med 10 pund?" sa Churchill.
    "Hva tar De meg for?" sa damen, meget indignert.
    "Det har vi allerede avklart," sa Churchill. "Nå diskuterer vi bare pris."

For Dagbladets vedkommende er prisen altså ca. 25m pr. helside. For VG vet jeg ikke.

Jaja. Selv hadde jeg nok vært billigere…. 

1 tanke på “Et spørsmål om pris

 1. Hehe.
  God story!
  Det florerer mange historier på nettet og på sms. Denne kom innom telefonen min i går:
  Lastebilen stopper på rødt. En liten fiesta stopper brått, og en blondine hopper ut. «Hei, jeg heter Gunn, og lasten din renner ut».
  Sjåføren rister på hodet, og drar.
  I det neste krysset gjetar dette seg. «Lasten din renner ut». Sjåføren rister på hodet og drar. I det tredje krysset blokkerer hun veien og vinker med armene. «Hei, jeg heter Gunn, og lasten din renner ut».
  Nå er lastebilsjåføren sur, og roper: «Hei, jeg heter Odd. Det er januar og jeg salter veien…»

Det er stengt for kommentarer.