Nerde-pause

Via Engadget fant jeg Rafael Lagunas beskrivelse av hvordan han kjører to to Apple Cinema-skjermer side om side. Litt av et arbeidsmiljø, særlig kombinert med et skikkelig tastatur også (IBM «klikkete» med den lille mus-pinnen midt i tastaturet).
Som om ikke dette var nerdete nok, ble jeg fascinert av hans skjermbakgrunn – et sammensatt bilde av hele jorden om natten (laget fra NASAs satellittbilder). Legg merke til hvordan midt-Vesten i USA har byer som ligger i et rutenett, og hvordan befolkningsmønstre i Russland følger handelsveiene (dvs. jernbanen). Samt hvor store deler av jorden som er mørklagt (selv om østre USA og Europa ser nokså stappfulle ut).
Nok om det, tilbake til jobb.

1 tanke på “Nerde-pause

  1. Mer produktiv med større skjerm

    Digi.no: Gi de ansatte større skjermer, sier konsulentselskapet Gartner.
    Ja, og takk takk takk. Si det mer. Jeg vil svært gjerne ha en større skjerm. To? Enda mer ja. Produktiviteten ville helt sikkert gått opp, men først og fremst ville jeg nok bli…

Det er stengt for kommentarer.