Debatter slik de skal gjøres

To av mine absolutt favoritt-intellektuelle, Om Malik og J. Bradford DeLong, diskuterer om USA er i en nedgangsfase eller ikke. La meg si at jeg ser begge sider av debatten – det er et kjennetegn på en god debatt – men jeg skulle ønske at vi kunne lage denne type debatt her hjemme også.

Nok om det – her er starten, nyt evnen til å skrive skikkelige argumenter og å respondere på hva folk sier, ikke på hvem de er.

Dette er de debattene vi trenger, ikke de vi får.

2 tanker på “Debatter slik de skal gjøres

  1. Takk for deling.

    Ingen vant «debatten» såvidt jeg kan lese. Jeg er ikke USA ekspert, og kan hende at begge har rett. USA vil finne løsninger for deres problemer. Jeg tror ikke de vil være verdens løsninger; den tiden er over håper jeg.

    Verden elsker Big Tech eller GMAFIA-BAT men glemmer verdien av Linux og WWW – to *individer* som gjorde en god del av Bigtech mulig.

    Håper 2021 bringer mer mangfold til den globale scenen.

Kommenter

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s