Firstpoint om digitalisering

Stig ValderhaugStig Valderhaug, leder i Firstpoint Oslo, var en av deltakerne på arrangementet Digitalisering for vekst og innovasjon i Sophia Antipolis, og kvitterte like godt med et leserinnlegg (ikke på nett ennå, gjengitt nedenfor) i Computerworld Norge. (Han har også noen blogginnlegg inspirert av turen på Firstpoints bloggsider: Digitalisering for vekst og innovasjon, Disruptiv teknologi og forretningsmodeller, og Firstpoint og digitalisering.)

Og som man sier over dammen, that made my day…

(og hvis du lurer – neste utgave av dette seminaret går 31. mai til 3. juni 2016, denne gang med mer vekt på diskusjon og refleksjon deltakerne imellom – men et solid fokus på, nettopp, digitalisering.)

computerworld_13nov2015_s30

2 tanker på “Firstpoint om digitalisering

  1. Tilbaketråkk: Velkommen til Sophia Antipolis! | Tversover

  2. Tilbaketråkk: Diskuter digitalisering i Sophia Antipolis! | Tversover

Kommenter

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s