Lene med #mittlillebidrag

Lene Pettersen AKA gekkogirl, min frenetisk kreative doktorgradsstudent, er av alle ting nominert til Oslo Bys Miljøpris for sin lille (gratis) ebok #MittLilleBidrag. Boken er en liten samling tips om hvordan man kan redusere sitt miljømessige fotavtrykk og samtidig en samling ideer til oppussing og praktiske tips om dette og hint – og det er all grunn til å reklamere litt for den her.

lenke til DenLilleBoka som pdf fil i drop box

Jeg føler meg ikke akkurat i stand til å tilføye så mange praktiske tips – kanskje bortsett fra et: IKEA-poser, kr. 6,- per stykk der ute på Furuset, er fantastiske til oppsamling av papir, metall og flasker til gjenvinning (du tar bare med deg hele posen, mindre håndtering) og er dessuten suverene når det skal hentes ved. (Og så får det være #mittlillebidrag).

5 tanker på “Lene med #mittlillebidrag

  1. Takk for omtale og dine tips til #MittLilleBidrag Espen! Apropos IKEA, hadde det ikke vært supert om de tok imot møbler folk skulle kaste, og så kunne de redesigne og selge på ny? Vinn-vinn

  2. Nja, mens man på finn kjøper andres saker, kunne IKEAs designere lage nye produkter ut av gamle IKEA varer som er ødelagte på noe vis og som ofte kastes fremfor å gis bort eller selges. Går jo imot deres masseproduksjonsprinsipp, men mener å huske at de en gang hadde kunstnere inne som solgte bilder i begrensede opplag for en billigere penge for IKEA kunden som ønsket noe som ikke alle andre hadde på veggene.

Kommenter

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s