Service er så enkelt

image NIBU heter et firma i Spikkestad, som selger kjøkkeninnredninger, armaturer, dørhåndtak og annet. Derfra kom vår meget avanserte kjøkkenarmatur (som vi bruker som uoffisiell og npkså uhøytidelig intelligenstest for gjester), som nå er 7 år gammel og hadde begynt å lekke litt ved den ene hendelen.

Etter den vanlige somlingen fikk jeg ringt til NIBU, snakket med en hyggelig kar som diagnostiserte problemet, snakket meg gjennom instruksjonen (som naturligvis ligger online). Deretter sendte de meg, uten kostnader, den delen som måttes skiftes.

Og nå er det tett. Og jeg er fornøyd med servicen.

Hvis bare alle leverandører hadde hatt samme uproblematiske forhold til kundene….

2 tanker på “Service er så enkelt

  1. Applaus for NIBU!
    Begynner dog å lure litt: finansierer de god service på ettermarkedet gjennom å ta ekstra godt betalt når man først blir kunde? En bilforhandler her borte er velkjent for å yte svært god service, samtidig som den ligger markert over markedet ellers i pris på bilene.

  2. Tror ikke det, markedet for denslags deler er konkurranseutsatt.
    Det er heller et uttrykk for en forståelse av transaksjonskostnader: Man kan ta betalt for denslags småtteri, men det irriterer kunder, du tjener ikke stort på det (fakturakostnader er faktisk ganske store av og til) og ved å gjøre det enkelt for kunden å fikse ting selv slipper man vanskeligheter.
    Smooth, for å si det på engelsk.

Det er stengt for kommentarer.