Georg Apenes hos Polyteknisk Forening 3. februar!

Her er et møte som er grunn god nok til å melde seg inn i Polyteknisk Forening: Et plenumsmøte med Georg Apenes over temaet: Personvern – vinner vi slag men taper krigen?

Forberedte kommentarer fra divisjonsdirektør Camilla Stoltenberg, Folkehelseinstituttet, professor Jon Bing, Senter for rettsinformatikk, UiO, og avdelingsdirektør Rune Fløisbonn, Kripos, deretter åpen debatt.

Mer informasjon og påmelding finner du her.

Oppdatering: Sånn a propos, idag er Data Privacy Day.

2 tanker på “Georg Apenes hos Polyteknisk Forening 3. februar!

  1. Vi i Vox Publica har lagt ut dette arrangementet på Agora, som vi prøver å gjøre til en nasjonal kalender for miljøer som arbeider med demokrati, ytringsfrihet og menneskerettigheter. Dere i PF – og alle andre – kan legge ut relevante arrangementer der selv.

Det er stengt for kommentarer.