Forskerblogget

image

Jeg er nevnt (og websiden min avbildet) i Aftenposten som en av litt for få forskerbloggere her til lands. Pussig i grunnen, for jeg skriver relativt lite om min forskning på denne bloggen (jeg driver hovedsaklig med søketeknologi, disruptiv teknologi, strategiske aktivitetsmodeller og IT-ledelse. Skjønt jo, jeg har jo skrevet noe om dette når jeg tenker meg om.)

Men det er jo morsomt å bli klippet sammen med størrelser som Jill Walker, Paul Krugman, Lawrence Lessig. Så får jeg heller leve med at jeg ikke er med på listen over Norges 100 beste blogger.

2 tanker på “Forskerblogget

  1. Sånn for ordens skyld: følger du pekeren helt fram til originalkilden, istedenfor å stole på Digi.no (hallooo, som tenåringene ville si det), ville du se at det rangeringen verken går på «best» eller «viktigst», men «mest populær». Fra «Twingly’s point of view», som det også påpekes på http://www.twingly.com/top100?lang=no
    Gratulerer med hyggelig omtale i Aftenposten, forøvrig… 😉

  2. Forøvrig er Twinglys rangering, med unntak av toppnoteringene som absolutt fortjener plassene sine, litt tilfeldig. Og nei, jeg er nesten ikke snurt fordi jeg ikke er nevnt, skriver tross alt en engelskspråklig blogg som faller litt mellom alle stoler og iallefall ikke er «norsk», men det er flere ting som ikke helt rimer med Twinglys rangering når du kommer nedover på lista.
    Jeg synes Twingly gjør mye spennende, spesielt samarbeidet med nettaviser, men se på f.eks hvordan to tilfeldige valgte blogger som Undercurrent og Astrid Meland (er fan av begge) har akkurat samme rangering på Technorati (sist gang jeg sjekket) i form av innkommene lenker, men sistnevnte ikke en gang er nevnt på lista.
    Det er flere slike eksempler, må man pinge/registrere seg på Twingly for å komme med? På den første lista jeg fikk som pressemelding var også Propaganda og Journalisten med blant de 100 mest populære norskspråklige bloggene – ble fjernet da jeg presiserte de ikke var blogger. Så jeg tar den lista med en klype salt jeg, i så fall når vi kommer litt nedover lista…..

Det er stengt for kommentarer.