Original form for konsulenthjelp

En ting er at en stortingsrepresentant bruker jobbtelefonen til teletorg-samtaler. Det er beklagelig og alt det der. Men til å ringe spåkoner? En ting er Sarah Palin-lignende politikere med manglende kunnskaper om utenrikspolitikk og historie, men folk som bruker ressurser på overtro og dermed demonstrerer en fullstendig mangel på kritisk sans?

Oppdatering 5.9: Forklaring: Kjæreste med spesielle reisevaner og oppdrag. Fortsatt en samtale til spåkone. Nå er det jo noen spåkoner der ute som sier at de har fått mange telefoner fra stortingsrepsentanten (som også har Tarot-kurs). Men de er jo spåkoner.

1 tanke på “Original form for konsulenthjelp

  1. I mine 8 måneder i Afghanistan ble jeg aldri oppringt på satelittelefon på noe tidspunkt. Forsvaret spanderte ubegrenset ringetid andre veien derimot, så jeg synes forklaringen fortsatt er litt hul. Om han derimot har med seg satelittelefonen på oppdrag og ber henne ringe mens han ligger ute i fjellene så er det en annen sak, men da har vel kanskje han et forklaringsproblem overfor sine overordnede. Opsec og andre aspekter tatt i betraktning mener jeg.

Det er stengt for kommentarer.