Store Mor og Georg Apenes

Georg Apenes, som blir en stadig viktigere mann ettersom den gjennomkoordinerte verden griper om seg, holder tale om Store Mor, gjengitt på digi.no. Vel talt – og de gode hensikter strammer sitt tyrani.

Oppdatering 27.9: Anders Brenna blogger, meget interessant og innsiktsfullt, om de redaksjonelle betraktningene rundt denne artikkelen: For bra til å siteres. Og dermed burde vi kunne parkere debatten om nettavisers fokus på korte og kjappe saker…..

2 tanker på “Store Mor og Georg Apenes

  1. Endelig et nyttig personregister for gravende journalistikk

    Min meget dyktige navnebror Espen Andersen i NRKs Brennpunkt-redaksjon har gjort en kjempejobb og laget en database over Stortings- og lokalpolitikere og deres ulike styreverv, andre næringsrettede aktiviteter og foreninger. Alt lagt ut på nr…

Det er stengt for kommentarer.