3 tanker på “Katteblogging

  1. Takk, den oppsummerer forskjellen godt. Har hatt både katt og hund, men fortrekker sistnevnte. Katt er kult når man bor på landet, men liker ikke ideen om innekatter. Den jeg bor sammen om dagen, innekatten altså, og ikke min katt som sådan, går bare under navnet «verdens midtpunkt». Ingen skal påstå at katta ikke er intelligent, i betydningen instrumentell intellegens, den suverene herren i huset…

  2. Kristine: Jeg liker ikke ideen om innekatter jeg heller, og det er grunnen til at jeg har trent kattene våre til å akseptere regulert utetid. Det vil si at de sjelden er ute mer enn noen timer av gangen, ikke streifer langt avgårde, og lystrer kallesignalet (=matsignalet) som får dem hjem på kort tid. Det virker som om de trives helt utmerket med en luftetid på 3-4 timer…

Det er stengt for kommentarer.