3 tanker på “Klima-klubben

  1. Helt malapropos: det er vel ikke noen måte du kan uttale ‘klubben’ på norsk med annet enn kort ‘u’? Derimot har vi på norsk noe som heter tonem eller tonelag, og som gjør at uttalen av bestemt form av ‘en klubbe’ blir forskjellig fra den til ‘en klubb’. Og det var dagens irriterende, lille språkleksjon!

  2. Jeg tok testen og ble forferdet over resultatet. Så tok jeg testen en gang til, men lot som om det var for i fjor fremfor i år – altså jeg så bort fra at jeg har bodd i Frankrike i et halvt år og reist mellom Norge og Asia. Uten flyreiser ligger jeg langt under gjennomsnittet i Klimaklubben. Man kan nesten si at jeg miljømessig lever mer som en afghaner enn en amerikaner for å bruke tallene testen viser til. Dette er ganske tåpelig. Mitt mest effektive tiltak for å redde verden blir da å la være å utdanne meg og å la være å arbeide frivillig på barnehjem.

Det er stengt for kommentarer.