Halvfrivillig bloggepause

Her har det vært stille en stund. Årsaken er at jeg, dagen før en to-ukers ferie i Spania, bestemte meg for å oppgradere fra MT3.2 til 4.0. Det skal gå greit, men ting crashet, og dermed tenkte jeg at vel, jeg skal jo ha ferie likevel, og hele blogginstallasjonen er borte så er det i alle fall ikke mulig å legge igjen spam-kommentarer….

Tilbake fra ferien tok det litt tid før jeg fant ut hva feilen var (Verio, min ISP, fortalte meg at de kjørte Perl 5.8.5 – men i virkeligheten kjører de 5.6.0, hvilket ikke fungerer med MT4.0. Grrrrr…..) men nå er ting oppe og rusler igjen, riktignok med MT3.36.

En positiv utvikling er at jeg skiftet FTP-klient til FileZilla, som herved er anbefalt på det varmeste. Glimrende fordi den har en skikkelig køordning, fordi den kjører separate sesjoner for overføring og filbehandling, og fordi den håndterer endringer av filrettigheter elegant. Bra saker.

Og så kan høsten komme. Oslo er grå og kald og det er bare august – hvor i all verden ble sommeren av?

3 tanker på “Halvfrivillig bloggepause

  1. Tegnsettet gir feil på æ, ø¸ og å med Firefox på Linux også. Forøvrig ble min bloggadminhverdag uendelig mye lettere på alle måter da jeg byttet til WordPress på Dreamhost. One-click upgrade av all installert programvare er simpelthen vakkert… 🙂

Det er stengt for kommentarer.