Agurktid!

Når en fjott fra Fremskrittspartiet får taletid på NRK fordi han vil at det skal forskes mer på de positive sidene av alkohol, da vet vi at agurktiden er godt igang – og at NRK er helt desperate (samt at Siv Jensen er på ferie og musene danser på bordet).

Pussig dette med forskning – et sikkert tegn på at folk ikke er forskere, er at de ikke skjønner at man forsker på følgene av noe – om de er positive eller negative anhenger av hva man finner ut. I utgangspunktet i alle fall.

Nuvel, på tide å innføre agurktid på denne bloggen også, herved et lokalt reportasjebilde:

Sommer 059

1 tanke på “Agurktid!

  1. Det kan se ut som en trend. I dag fikk en frp’er utfolde seg på P2 om hvordan partiet skal gå frem når(!) de sitter i regjering. Høres ut som at de er sikrere enn noen gang på at de kommer i posisjon etter neste valg.
    Ellers synes jeg at det var et ganske interessant forslag å forske på alkoholens positive sider. Jeg regner med at man ikke først og fremst ville søke etter direkte helseeffekter av alkohol, men mer hvorfor og hvordan folk som IKKE har alkoholproblemer drikker. Vi vet alt om alkoholens skadlige virkninger. Likevel drikker de fleste av oss, uten å få noen særlige mén.

Det er stengt for kommentarer.