3 tanker på “Eksklusivt medlemskap

  1. Ok, kommentar; det er jo ikke alle som har samtlige feeds i Bloglines – og Aftenpostens kommentar feed har jeg hatt i Opera nettleseren min en stund – så du er ikke den eneste 😉 Bloglines er en bra men ikke bra nok – blant annet måtte jeg først ha et fast søk en uke eller to for å følge på http://newth.net/2050 før den selv fant feeden – og da er Google reader (treg) og Opera (best web,mail,feed,alt) på flere måter kompletterende, men Bloglines er den raskeste når en er ute og ikke hjemme.

  2. Dette var et bra tips. Har prøvd å abonnere på nyheter generelt, men det blir for mye å lese. Søker derfor etter «i dybden» og i så måte er Aftenposten@kommentarer, @meninger, @kronikker og ikke minst @leder helt geniale! Finner også Google News Norge til å være ok, og mylder sine 10 toppsaker 48 timer er veldig kurant.

Det er stengt for kommentarer.