Kortsiktig tenkning

Fremskrittspartiets Per-Willy Amundsen vil stenge grensen for lykkejegere og analfabeter.

Hvor i all verden skal de da få sine fremtidige velgere fra?

Spøk til side: Norges problem er ikke at vi får horder av ressurssvake innvandrere, men at vi ikke får dem i jobb, og at vi ikke tiltrekker oss nok av de flinke innvandrerne (og de som kommer inn, får vi heller ikke i jobb.)

Sånn a propos ingenting – er det ikke pussig med folk som er "stolte over å være norske" og lignende? De fremholder det å være nordmann som noe å være stolt av, men det er jo ingen prestasjon å være nordmann? Og hvis du velger å fremholde din norskhet som det som definerer deg som person, så må det jammen være dårlig stelt med andre ting å være stolt av?

1 tanke på “Kortsiktig tenkning

  1. Det med folk som er «stolte over å være norske» er noe som har irritert meg også veldig… Jeg skjønner heller ikke folk som er stolte over sin bys fotballag så lenge fotballaget inneholder toppen en fjerdedel med spillere som faktisk er fra byen. Håpløst…

Det er stengt for kommentarer.