Hvorfor kjøper ikke folk bredbånd?

Norsk TeleinfoTore Aarønæs, som driver det aldeles utmerkede analysefirmaet Norsk Telecom AS og som jeg ved flere anledninger har samarbeidet med (han hjalp meg blant annet, gratis og øyeblikkelig, med mitt innspill om Åndsverkloven), har en interessant undersøkelse gående på oppdrag av FAD: Hvorfor kjøper ikke folk bredbånd?

I den forbindelse kjører han en spørreundersøkelse som han gjerne vil at så mange som mulig svarer på – trykk her for å komme til den.

Dette er et spørsmål som opptar meg også, så sett igang og svar!

2 tanker på “Hvorfor kjøper ikke folk bredbånd?

  1. Makan til amatørnisser…
    Siste spørsmål forutsetter at den som besvarer er enig i at alle bør ha bredbånd. dette har de forsøkt å ta høyde for ved å si at man kan hoppe over spåørsmålet. men gjør man det får man en feilmelding som sier at man har glemt å svare, ergo tvinges man til å si noe man er uenig i.
    Amatørnisser!

  2. Det er mulig jeg har oversett noe, men denne undersøkelsen har vel ikke definert begrepet bredbånd før det fyres løs med spørsmål temaet?
    Det blir liksom en undersøkelse om tro og overbevisning. Det ser ut til at dagens ad hoc definisjon er knyttet opp mot videostreaming. Jeg opplever f.eks. at video fra NRK hakker ganske mye, så da har jeg antagelig ikke bredbånd. (Det er selvsagt en mager trøst at surfometert rapporterer at jeg har rundt 10 Mbps.)

Det er stengt for kommentarer.