Den vediske tiger

…var opprinnelig tittelen på denne artikkelen om IT-bransjen i India, som jeg nettopp fikk inn i digi.no. Anders Brenna, redaksjonssjef i digi.no, hadde nemlig lest mitt innlegg om at artikler i norske aviser ikke er lange nok, og tilbød meg å skrive så langt jeg ville (men fortsatt kortfattet.)

For mange nordmenn er fremdeles India elefanter, tuk-tuks, og stråhytter. Bildet nedenfor, som viser Microsofts hovedkvarter i Hyderabad, med noen av mine studenter fra Indian School of Business i forgrunnen, samt dette blogginnlegget om Infosys campus i Hyderabad, vil kanskje gjøre noe for å rette opp inntrykket. Dette er ikke et u-land som trenger hjelp, men en investerings- og nyutviklingsmulighet. Av formidable dimensjoner.

Microsofts campus i Hyderabad (klikk på bildet for større versjon)