Lyst til å bli styremedlem i PFIT?

(Vår tidligere "annonse" etter ny formann i PFIT var muligens noe ambisiøs, så herved kommer en mulighet til en litt mykere start: Et tilbud til interesserte om å bli med i styret. Tanken er å få inn noen litt yngre medlemmer, som kan komme med friske perspektiver, dra litt lass, og sørge for fornying. I bytte får man interessante diskusjoner og et ikke så galt kontaktnett innen teknologi-Norge.)

Og her er annonsen:

Styret i PFIT har behov for forsterkninger, og ser etter mennesker (gitt styrets nåværende sammensetning, kanskje ikke først og fremst menn i 40-årene) som har tid og lyst til å delta i og forme norsk IT-debatt fremover.

PFIT arrangerer 2-4 medlemsmøter i halvåret. Ansvaret for disse fordeles på styremedlemmene med forkvinnen/mannen vil ha en koordinerende rolle samt ansvaret for kontakten med Polyteknisk Forening sentralt. Etter behov gjennomføres også 4-8 styremøter i året.

Dette er en glimrende mulighet til å etablere et bredt kontaktnett i det norske samfunn!

Er du interessert, eller kjenner noen vi bør ta kontakt med, så ring eller send oss en e-post så snart som mulig!

Ta gjerne kontakt med noen i styret for ytterligere informasjon.

Petter Merok 9303 6969 / petterm@microsoft.com
Lasse Hem 9300 5019 / hem@sintef.no
Eirik Newth                    eirik@newth.net
Torbjørn Berger 4540 1453 / tjb@norconsult.no
Kirsti Kierulf 9719 1128 / kirsti.kierulf@accenture.com
Trond Heier 9704 4544 / trond.heier@linpro.no
Espen Andersen 4641 0452   / self@espen.com 

Se også www.espen.com/pfit/ for en oversikt av hva vi ønsker å være, en liste over tidligere møter, og annet.

Med andre ord, har du lyst, har du muligheten – send en "søknad" (en epost holder lenge, eller ring et styremedlem) og fortell litt om hva du mener PFIT bør ta opp – gjerne med spesifikke forslag. Vi pleier å få til det meste i møter… 

2 tanker på “Lyst til å bli styremedlem i PFIT?

  1. Hei,
    Jeg er leder av avdeling for Strategi og Governance i daVinci. Tilhører kanskje ikke den yngre generasjon dere søker, men har lang erfaring fra IT-bransjen både i Norge og internasjonalt og kan tenke meg å bidra i PF. Jeg er siv.ing fra NTH med PED fra IMD i Lausanne. Er medlem av NIF og har sittet i hovedstyret der for mange år siden. Jeg har imidlertid aldri somlet meg til innmelding i PF, men det må vel kunne ordnes. Jeg tar gjerne en lunsj for å få mer innblikk i deres aktiviteter og diskutere hva jeg kan bidra med.
    mvh
    Bjørn nagell

Det er stengt for kommentarer.