3 tanker på “Ut og voks, nå

  1. Hva er det egentlig du driver med der borte på BI? Jeg hadde fått for meg at du var «ekspert» på IT/økonmiske relasjoner. Men i den artikkelen fra ØR står det strategi/logistikk.
    Uansett, så har du ganske så mange jern i ilden – synes du dukker opp overalt. Lurer virkelig hvordan du får tid til alt dette.

  2. Jeg begynte med IT-ledelse, men doktorgraden min var på systemer og IT-ledelse innen amerikanske transportbedrifter, deriblant American Airlines (verdens største flyselskap), der jeg tilbrakte mye tid. Siden kom jeg over i strategi.
    Tid ja. Det hadde vært greit.

  3. Som nordlending har jeg en nærmest medfødt aversjon mot SAS, som hadde monopol nordpå så lenge. Jeg husker jeg betalte 4000,- for en billett til Oslo – for 20 år siden. Man kunne kjøpe sjansebillett (i alle fall om man var ung). Da kostet det 1700,-, men man måtte møte opp uten å ane om man kom med eller ikke.
    I går bestilte jeg tur til meg og sønnen min. Samme strekningen kostet 870,- for oss begge tur/retur. Og da snakker jeg om 2007 vs 1987-kroner!

Det er stengt for kommentarer.