India-ekspedisjonen

Om akkurat en uke reiser jeg til India i tre uker. Jeg skal forelese et kurs i "Global Issues in IT Management" ved Indian School of Business i Hyderabad, sammen med min venn og tidligere kollega Ramiro Montealegre. LlibraryJeg gleder meg – både til å forelese ved skolen (som er nokså prestisjetung, startet av Rajat Gupta, tidligere sjef for McKinsey, og med en ny og nokså formidabel campus) og til å bli litt kjent både med India og byen Hyderabad, som er den nest største IT-byen i India (etter Bangalore). Håpet er å lære så mye som mulig om den indiske teknologitjenestebransjen sett fra den andre siden.

En sideeffekt er at jeg kommer til å få greie på (nåja, et datapunkt i alle fall) om indiske studenter faktisk er så skarpe som ryktene sier. Og jeg kommer til å jobbe i en setting med skikkelige fasiliteter for case-undervisning. Det kan nok bli en utfordring rent undervisningsmessig – men også et skikkelig energikick hvis det går bra.

Spennende!

1 tanke på “India-ekspedisjonen

Det er stengt for kommentarer.