Nyttårskavalkade 2006

Her kommer en liten oppsummering, inspirert av Julie:

Januar: Historien om den helfreste snefreser, forklaringen av disrupsjon og hvorfor god teknologi kan tape, og klippet om hunden som ikke ville gå hjem.

Februar: 11 grunner til å velge matematikk (etterhvert 12) som ble sitert i New York Times ogetterhvert rammet inn av matematikklærere både her og der. Oversatt til engelsk og (tror jeg) kroatisk.

Mars: Giftdeponiet, men mest kommentarer ble det av det lille innlegget om cerebrale thrillers. Og kanskje diskusjonen om hvis Geelmuyden hadde hatt en blogg.

April: En debatt som kommer til å bli viktig er sammenhengen mellom utdanning og inntekt, men man skal tydeligvis være forsiktig med å antyde at ikke alle lærere bør få bli.

Mai: En måned preget av SAS, men selv syntes jeg at artikkelen om medias Internett-nervøsitet var bedre. (Forøvrig: Etter å ha skrevet en kronikk for Aftenposten ble jeg uken etter beskrevet som "en av Norges fremste luftfartsanalytikere". Riktignok tok jeg min doktorgrad på amerikansk luftfart, men likevel – det viser vel hvor lite det skal til for å bli ekspert i et lite land.)

Juni: Mere SAS. Litt om Harvard Square.

Juli: Utdanning, ikke oppbevaring, med etterfølgende debatt. Gjør meg fortsatt sint.

August: Hmmm… ingen spesielt.

September: Også en tynn måned, kanskje bortsett fra denne.

Oktober: Om Finnmark og fremtiden. Samt mitt bloggstafettinnlegg, som i alle fall viste at stilskriving er noe man bør slutte med etter at skolen er ferdig.

November: Kanskje historien om Paul? Ellers tynt.

Desember: Tynt igjen – lite tid til blogging. Men bare vent.

Alt i alt, ikke så galt for noe som ikke kan kalles en hovedbeskjeftigelse. Det er langt igjen til å bli profesjonell blogger. Min konklusjon er at jeg nok bør skrive mer om mitt fagområde, og ikke bare om alt mulig annet. Vi får se….