BMW inngir tillit…

I to dager på rad har jeg fått et påkostet (glanset fargetrykk, tabloidformat, mange sider) reklamebilag fra BMW inne i Aftenposten. Bortsett fra hva dette sier om norsk økonomi for tiden, er det kanskje en antydning om at stadig mer rustfarget 12 år gammel Golf ikke helt holder lenger. Men jeg er litt i tvil om BMW er tingen – om man virkelig trygt kan overlate alt til dem:

BMW service uten problemer? 

Ikke spiller jeg golf heller. Nei og nei. 

2 tanker på “BMW inngir tillit…

  1. Det er ikke bare Aftenpostens lesere som dynges ned av bilannonser. Også lokalavisene flommer over av nye biler. Jeg er helt enig med deg, dette lover ikke bra. Er det noen som forsker på boble-tendenser og varsel i samfunnet på når ting er i ferd med å gå av hengslene. Jeg vet at mange ser på økonomiske kurver, rentenivå og prisstatistikk, men er det noen som ser på hvordan folk handler og advarer når de finner tengn som tidligere har ført til et kollaps. Nå har husholdningene låneiver økt så mye, at jeg antar markedet er nervøst og det ikke skal så mye til før folk begynner å selge det de har, eller strammer inn livreima skikkelig.

  2. Om du ser på forsiden av bilaget kan du også lese om en BMW 7-serie «Spesial» Limited Edition.
    Virkelig specielt altså (byttet jeg om nå? 😉

Det er stengt for kommentarer.