Slett ikke broken

Broken FlowersKom over en DVD på den lokale utleiesjappen med mindre action og høyere terningkast enn hva som vanligvis finnes der: Broken Flowers, skrevet og regissert av Jim Jarmusch. En lavmælt og spennende film med Bill Murray i storform som en over-the-hill kvinnebedårer som leter etter en mulig sønn. Forbausende kjente skuespillere som Sharon Stone, Frances Conroy, Jessica Lange (som virkelig gjør et litt skremmende og antakelig ikke helt tilsiktet inntrykk med plastikkansiktet sitt) og Tilda Swinton. En ettertenksom komedie som ikke undervurderer seeren.

Anbefales!

1 tanke på “Slett ikke broken

  1. Jeg hang med lenge i Broken Flowers, men var skuffa over slutten (eller mangelen på sådan).
    Og enig i skremselsfaktoren — det tok meg faktisk litt tid å kjenne igjen Jessica Lange i «ny» utgave. *Brrr*.

Det er stengt for kommentarer.