4 tanker på “Depesjer

  1. Strålende idé, men førsteinnskytelsen min var at «idretts- og kjendisfiltrerte nyheter» var nyheter filtrert av idrettsutøvere og andre kjendiser. Kanskje jeg bare har hatt en lang dag 🙂

  2. Depesjer har rom for endel forbedringer, men dette er uansett et glimrende tiltak som forhåpentligvis blir populært nok til at Petterson & co beholder den nødvendige motivasjonen.

  3. Espen: Tusen takk for hyggelige ord og lenke. Alt sammen preges nok fortsatt av å være en nylansering, men jeg håper vi er på rett spor. Mer kommer, jeg lover.
    Jorunn: Glad you like. Men jeg håper innholdet fjernet enhver tvil om den umiddelbare innskytelsen. Kanskje «Filtrert for idrett og kjendiser» ville ha vært mer korrekt, skjønt ikke fullt så fyndig? Vi får pønske ut noe mer treffende, kanse.
    i1277: Jeg tror vi kan ha funnet frem til en måte å tilgjengeliggjøre kategorispesifikke feeds på. I mellomtiden ser det ut til at vi har en hel haug å ta tak i. Ikke minst kosmetisk. Det kjennes forresten godt å få bekreftet at det var flere der ute som savnet en norsk ALD-klone. Skjønt vi har lyst til å ta konseptet et skritt lenger. Tusen takk for de fine innspillene du har servert underveis. De har vært til voldsom hjelp.

Det er stengt for kommentarer.