4 tanker på “Tid for å breie seg litt

  1. Vel, om ikke det, så kanskje lysten til å bruke Bittorrent og P2P for å hente ned (enn så lenge lovlige) filmer fra den store verden. 🙂 Min oppgradering fra 17″ til 19″ gjorde faktisk PCen til en mediestasjon i langt større grad. Med 20″ begynner det virkelig å smake fugl…

  2. Det begynner å nærme seg noe jeg har veldig lyst på, men jeg tror jeg venter enda litt til. Selv om jeg pensjonerer fjernsynsapparatet mitt før neste lisensinnbetaling forfaller så tror jeg at jeg utsetter dingser med stort underholdningspotensiale til jeg fått skrevet ut minst halvparten på det som står på skrivelisten min.

  3. Jeg synes det viktigste er om du kan rotere skjermen for å ha den på høykant. Du bruker nettet mye, klatrer nok endel i katalogtrær og bruker store regneark nå og da. Med skjerm på høykant får jeg det store overblikket. Da blir en 19″ til en 30″ eller noe slikt.

  4. Sant nok. Helst skulle jeg hatt mange store skjermer, slik at jeg aldri trengte å lukke et vindu….

Det er stengt for kommentarer.