Haugen bok setter ny rekord

Min svigerfar ville gi meg en bok i gave, men hadde ikke tid til å gå i bokhandelen – så vi satte oss ned og bestilte Jan Guillous Tyvenes marked via Haugen Bok. Det gjorde vi i går, ca. kl. 1500.
Idag kl. 1045 kom jeg tilbake fra handletur og fant boken i postkassen. Levert, uten tillegg i prisen, på under 24 timer. Og det midt i en påskeuke hvor nesten alt annet har gått i dvale.
Dette er fremtidens distriktsbokhandel, og jeg kan bare berømme Morten Meyer for å forstå hvordan fremtidens bokmarked ser ut når de fleste av de som opererer i det (med solid unntak for en distriktsbokhandel i Volda) helt tydelig ikke har forstått det.
Hvis de bare åpner for muligheten til direkte linking og lager et Associates Program (og øker sin andel engelskspråklig litteratur), ser jeg for meg et både langvarig og intenst kundeforhold…..

1 tanke på “Haugen bok setter ny rekord

  1. Og med Konkurransetilsynets forslag til forskrift for Bokavtalen, som bl.a. innebærer en kraftig redusert fastprisperiode (max ni måneder) for skjønn- og generell litteratur og fjerning av særvilkårene til bokklubbene, vil Haugen få enda bedre vilkår. Det som mangler er en konkurrent på hjemmemarkedet som virkelig kan kjøre Haugen på pris og brukervennlighet – amazon.no, anyone? 🙂

Det er stengt for kommentarer.