Konkurranse i platemarkedet?

I Techdirt (som jeg anbefaler alle å legge inn i sin bloggliste) finnes en flott samling lenker til en diskusjon om konkurranse innen platemarkedet og hva den vil gjøre med kopisperrer og andre mekanismer.
Jeg heller til at fri konkurranse vil virke – eller sagt på en annen måte, at platekartellet vil brytes opp. Først til å bryte: Sony Music, siden morsselskapet er i problemer og trenger et teknologisalgpush for å ikke bli kjøpt opp.

2 tanker på “Konkurranse i platemarkedet?

  1. …antakelig det samme som MP3 kommer til å gjøre med plateindustrien. Og telekombransjen er allerede igang – det meldes fra flere hold i USA om ISP’er, eid av telekomfirma, som blokkerer de IP-portene som Vonage, Skype og andre VoIP-firma bruker for å sende tale.

Det er stengt for kommentarer.