Ed Felten på video

Enda et bra foredrag fra Princetons foredragsserie er Ed Feltens foredrag «Rip, Mix, Burn, Sue: Technology, Politics, and the Fight to Control Digital Media» (350K WinMedia) – dette burde vises på fjernsyn og til alle stortingsrepresentanter. Dette foredraget (eller i alle fall det han sier) ligger uten tvil til grunn for Cory Doctorow’s foredrag for Microsoft Research (norsk versjon). Viktig bakgrunn i den pågående debatten om kopieringsbeskyttelse.

2 tanker på “Ed Felten på video

  1. Støttes fullt ut. Jeg vil også kunne lage mp3 av cd’ene mine.
    «en spiller som kan spille hva som helst» er en herlig tanke fra Doctorow. Takk for oversettinga!
    En helt annen ting: De fleste synes at betalingen til fotballspillere er usmakelig. Det er mer usmakelig at popstjerner skal tjene ennå mer. Er det muligheter for å få til en mer sosial profil på betaling til kunstneren?

  2. Har litt vanskelig for å se hvordan det skulle kunne gjøres – hvis du har millioner av fans som vil gi deg penger, virker det jo litt rart å forsøke å forhindre det…..
    Det er ingen som tvinger noen til å betale så mye til dyre fotballspillere. Hvis en klubb synes det er så dyrt, kan de jo bare finne en annen spiller?

Det er stengt for kommentarer.