Nu har jeg det godt……

Den perfekte bloggetilbehør....
(….for å sitere Johs V. Jensen) Er på besøk hos Tore Nybø i Grimstad, som i tillegg til mye annet driver, sammen med noen andre ildsjeler, det kompromissløse mikrobryggeriet nøgne ø. Som synes av bildet, som er tatt etter en våt og interessant skogstur i meget kupert Sørlandsterreng, er dette et produkt som går aldeles utmerket til blogging. Akkurat denne ølsorten heter Bitter og er et lyst øl som smaker som, ja, skikkelig engelsk bitter, med naturlig kullsyre og som ikke fyller for mye i magen. Akkurat nå produseres tre versjoner av juleøl («god jul», «underlig jul» (med masse krydder) og «julenatt» (meget mørkt øl)). Et påske-øl er også på trappene, i tillegg til mange andre sorter.
Og dette er, for ordens skyld, ikke reklame, men redaksjonell omtale…

1 tanke på “Nu har jeg det godt……

Det er stengt for kommentarer.