Sommerferien….

….har i år blitt hjemme, med oppussing. Siden sommeren er blitt nokså elendig, nytes ikke strandlivet i den grad man kunne håpe på. Her er et bilde, til trøst, fra sommeren for tre år siden. Har i hvert fall ikke kastet bort mye fint vær med å være inne….Oslojoller ved dampskipsbrygga Malmøya

5 tanker på “Sommerferien….

  1. Høres ut som min sommer. Nå går det heldigvis mot ferdigstillelse av bad og ny gang, samtidig som husets vegger har fått ny fin maling på seg. Skal bli godt å flytte hjem igjen til nytt oppusset hus 🙂

  2. Holder Bundus til på Malmøya? Er det primært restaurering eller bruk av Oslo-joller som er sentralt for foreningen

  3. Bundus holder til på Malmøya (det er deres båter du ser). Jeg vet ikke hva som er hovedsaken for dem – seilingen eller restaureringen – men de holder på med begge deler (og det er mange rundt her som har slike båter). De har regatta hver tirsdag ettermiddag, men hittil (28. april) er ikke noen av båtene kommet på vannet.

Det er stengt for kommentarer.