Grrrrrrrr……

En ukes påskeferie (forøvrig meget vellykket), tilbake til hverdagen med 4200 mail i køen, brudd i ADSL-samband hjemme, fikk ikke hentet ned mailen via Mozilla på jobben, endte med å FTP’e hele greia (23Mb) ned til disken for å kjøre spamfiltre på den. Resultat: 4252 mails, 3978 tatt ut med spam-filter (av disse var 8 falske positive, dvs. mail jeg ville ha selv om Mozilla tror det er spam), 454 mail igjen, av disse markerte jeg manuelt 326 som spam, dermed var det 128 igjen for lesing, som da viste seg å være ca. 10 flere spam, og deretter halvparten listemail (nyhetsoppdateringer o.l.) som jeg kunne slette med en gang – og altså drøyt 50 meldinger jeg faktisk ønsket å forholde meg til…..
50/4252 = 1.18%. Er det rart email er i ferd med å dø som verktøy…. Jeg er i alle fall mer enn villig til å betale den mikro-avgiften Bill Gates vil innføre for å komme tilbake til en ren innboks igjen.
Så gjensto det bare å slette 8 blogspams, og dermed kan man begynne å bli produktiv. Hvis jeg noensinne kommer over en spammer, er jeg redd jeg komme til å ty til fysiske virkemidler…..