Nettverk for forretningsutviklere

Dermed er det offisielt: Sammen med Ragnvald Sannes starter jeg et EGN-nettverk for forretningsutviklere. Tanken er å lage en møteplass (5 møter i året, hver av dem fra 0830-1200) der forretningsutviklere og strateger kan møtes for å diskutere felles interesser og problemer i en kollegial atmosfære. Ragnvald og jeg skal være møteledere, men det er deltakerne som kommer til å stå for utveksling av problemstillinger og, forhåpentligvis, løsninger på små og store problemer.

Du kan lese mer om dette på EGN Norges websider. Håper vi møtes!

Kommenter

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s