Premiere: Filmen om Datatalagringsdirektivet

En gruppe filmstudenter ved Høgskolen i Lillehammer har laget en film om Datalagringsdirektivet, Denne har premiere torsdag 4. april, og hermed er du invitert. (Det kan være en fordel å si ifra om at en kommer for å få reservert et sete.)

Sted: Frogner Kino, Frognerveien 30, Oslo
Tid: Torsdag 4.april, klokken 19.30

Se for deg dette: Alt du gjør på mobilen og mailen din blir systematisk lagret, man kan spore hvor du har befunnet deg til enhver tid, og hvis du har vært i nærheten av et kriminalåsted er du automatisk mistenkt. I løpet av 2013-2014 blir dette en realitet. Da implementeres Datalagringsdirektivet (DLD) i norsk lov. All informasjon om hvem som kommuniserer med hvem, hvor, når og hvordan det kommuniseres skal lagres. Dette er det laget film om – her er traileren:

Trailer – Datalagringsdirektivet from Oda Erlendsdotter Urke on Vimeo.

Program:

  • Joakim Hammerlin innleder
  • Visning av «Datalagringsdirektivet»
  • Mulighet til å stille spørsmål til regissørene Sunniva Sundby og Finn Walther, samt noen av aktørene i filmen.

Billettpris: 50 kroner, for reservering av billetter, send mail til odaerlendsdotterurke@me.com. Billettene kan hentes mellom 19.00 og 19.15. Resterende billetter vil bli solgt i døren. Kun kontanter!
Spørsmål rettes til odaerlendsdotterurke@me.com

Vel møtt!

Kommenter

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s